Skip to main content

Visuaalinen viestintä

Sanna Heikintalo

Lue lisääOta yhteyttä

Visuaalista viestintää markkinointiin

Olen ensisijaisesti valokuvaaja, mutta visuaalisen viestinnän ammattilainen myös laajemmin. Koulutukseni on painottunut taiteisiin ja visuaaliseen journalismiin, kokemukseni puolestaan on yhdistelmä journalistista, kaupallista ja taiteellista. Osaamiseni sopii avuksi erityisesti yrittäjälle – sinulle, jolle yritysilmeen ideointi tai visuaalisten materiaalien toteutus on taakka, joka on vaikea toteuttaa yrityksen ydintoiminnan ohella.

Visuaalisen suunnittelun ja sisällöntuotannon ohella minulla on kokemusta myös kuvatoimittajan työstä, tapahtumatuotannosta, opettamisesta ja luennoinnista.

Arvosta omaa työtäsi

Olipa kyseessä vain yksi henkilökuva tai laajempi kokonaisuus, visuaalinen materiaali on merkittävä osa yrityksen, organisaation tai yksittäisen toimijan julkisuuskuvaa, jossa laadulla on väliä. Visuaalinen viestintä on tehokas avain kasvuun ja yrityksen toivomaan kehityssuuntaan, ja tässä voin auttaa eri työvaiheissa ideasta toteutukseen sekä aina koulutuksiin asti.
Visuaalinen viestintä on tarinankerrontaa, jossa valintoja tehdään toivotun informaation tai tunnelman esiin nostamiseksi. Henkilökuvauksessa pienikin ilmeen muutos saattaa olla ratkaiseva, mökkitalkkarin toiminta ja ympäristö vaativat oikeanlaisen kuvakulman ja tuotekuvissa hyvin valittu rekvisiitta taas on olennaisessa roolissa.
Käyntikortin muoto ja materiaali ovat yhtä tärkeitä elementtejä kuin sopiva kirjasintyyli tai värit, ja näyttelyn tai liiketilan sisustus ovat myös olennainen osa kokemusta, jonka perusteella arvotamme näkemäämme.
Visuaalinen viestintä vaatii kokonaisuuden hahmottamista ja lukemattomia valintoja. Luottamalla ammattilaisen apuun kunnioitat myös itseäsi ja omaa työtäsi: kädenjälkesi ja osaamisesi pääsevät esiin juuri niin upeasti kuin toivoisit, ja voit itse keskittyä ydintoiminnan pyörittämiseen.
Tutustu referenssiin

Yritysilmeen raikastus

Finnis.ch on Sveitsissä, Davosissa toimiva suomalaisia tuotteita myyvä putiikki, jonka yritysilmeen olen saanut uudistaa. Kaikki lähti logosta, johon kaupan omistaja Päivi toivoi raikkaan merellisen tuulahduksen.

Uuden logon myötä uudistettiin myös käyntikortit, kaupan lahjakortit ja nettisivut. Kuvasimme liiketilan, tuotteita ja henkilökuvia, joita voi nettisivujen lisäksi aina tarvittaessa käyttää somepostauksissa, mainosmateriaaleissa ja lähettää lehdistölle. Omat kuvat ovat tärkeitä persoonallisen yritysilmeen luomisessa, mutta myös käyttöoikeuksien kannalta. Itselle räätälöityjä kuvia on aina lupa käyttää. 

Minulle inspiroivinta on auttaa yrityksiä, yhdistyksiä, erilaisia organisaatioita ja yksityisiä ihmisiä juuri näin. On antoisaa olla mukana jo ideointivaiheessa ja sen pohjalta toteuttaa harkittua, erottuvaa ja persoonallista markkinointimateriaalia.
Jokainen asiakas on yksilöllinen, ja haluan kuvillani auttaa heitä kertomaan houkuttelevaa, mutta myös aitoa tarinaa omasta toiminnasta, tuotteista ja palveluista. Näkyvyyden ei tarvitse olla räikeä huutomerkki, vaan huomiota voi herättää myös elegantisti.
finnis.ch

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, ja selvitetään miten voin parhaiten auttaa!

+358 40 567 2704
sanna@sannaheikintalo.com